Sotade ögon



Okej, here we go!

1.
Börja alltid med att smörja in ansiktet med en fuktgivande kräm. Detta gör man för att såklart återfukta huden, men också för att skydda den mot sminket. Dock skyddar den inte lika mycket som en primer. Den finns face- och ögonprimerar, som skyddar huden, och hjälper sminket att sitta kvar längre. Finns rätt så billiga på Make Up Store!

2. Applicera först foundation (dra lite foundation över läpparna också, inte för mycket!), och sedan concealer om du behöver det.

3. Applicera solpuder, och fokusera främst på kindbenen. Ta sedan det som är kvar på borsten i hela ansiktet, och lite ner på halsen/ bröstet. Se till att inte få en "fjortslinje"!

4. Applicera lite ljusröd rouge på dina "äpplen" (de små kinderna brevid näsan som typ kommer fram när du ler), och dra ut litegranna på kindbenen också.

5. Nu är det dags för ögonen! Använd en flytande eyeliner (kajal går också bra ifall du föredrar det) och måla ett tunt streck längs hela övre ögat.

6. Applicera först en mörkbrun ögonskugga längs hela linjen du just målade. Sudda upp den lite.

7. Sedan tar du kolsvart öginskugga, och applicerar den också längs eyelinern, fast bara på yttersta delen av ögat. Blanda ihop brun och svart så att du inte får en linje. Du ser på bilden hur hon har gjort!

8. Sedan, på undre ögat, är det ungefär samma sak, bara att du inte använder eyeliner. Blanda lite svart och brun ögonskugga, applicera på hela undre fransraden (förutom längst in i hörnet).

9. Mascara! Två lager på övre, ett på undre.

10. Applicera ett rosa läppglans på läpparna, klart!



Den här looken var förfrågad för en månad sedan. Förlåt! Men nu är den här iallfall :)

Kommentarer
Sofia

Jag tycker att du har en skitfin blogg! Har du lust så slå även ett öga på min :D.



Blogg: http://gravidforsakring.net
2011-07-11 @ 14:07:53




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback